Home > Contact > Restaurant Starters

Kom lunchen bij Leerlingrestaurant Starters

Op donderdagen kunt u bij Restaurant Starters terecht voor uw lunch!  We serveren de lunch tussen 11.30-13.30 uur.

U kunt genieten van uw heerlijke lunch in ons restaurant, maar ook de maaltijd ophalen of laten bezorgen in een lokaal/ROC docentenkantine van de Hofstraat. Er wordt getracht bijna alles zelf te maken, van de mayonaise tot aan de kroketten. Wekelijks serveren wij lekkere gerechten buiten de kaart om (bijvoorbeeld een heerlijke uitsmijter of omelet) en maken wij wisselende smoothies. Dit alles voor zachte prijzen. U komt toch ook? Reserveren is gewenst, maar geen verplichting.

Menukaart Restaurant Starters

Starterslunch – € 4,-
3 minibroodjes – soepje

Huisgemaakte hamburger – € 3,-
Wekelijks wisselend aanbod

Italiaanse tosti – € 2,-
Boerenbrood – salami – kaas – tomaat – groene kruiden – mayonaise

Kiptosti – € 2,-
Boerenbrood – kipfilet – pesto – mozzarella

Huisgemaakte frites met mayonaise – € 1,25

Twee ambachtelijke kroketten met brood – € 3,-

Pasteitje Ragout – € 4,-
Wekelijks wisselend aanbod

Huisgemaakte dagsoep – € 2,-

Regelmatig hebben wij gerechten buiten de kaart om.
Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie, dieetwensen en/of voedselintolerantie. Geef het door aan de bediening.

Feestje/Receptie/Vergadering
Wilt u op de locatie Hofstraat van het ROC Kop van Noord-Holland een jubileum, feestje of vergadering organiseren? Informeer dan naar mogelijkheden.

Openingstijden

Op donderdag kunt u bij leerlingrestaurant Starters terecht voor uw lunch! We serveren de maaltijd tussen 11.30-13.30 uur.

Adres

Hofstraat 11, Schagen

NB. Leerlingrestaurant Starters bevindt zich op de begane grond. U kunt het beste de ingang van het Regius College nemen. Mocht deze deur dicht zijn, bel dan aan. Na de klapdeuren gaat u rechtdoor en vervolgens rechtsaf de gang in met de zwart-wit geblokte vloer. Direct na de keuken, vindt u rechts de deur naar het restaurant.

Reserveer nu


0223 611 230

vraag naar mevrouw Luijckx

Deze sterren staan voor u klaar

Kennis, discipline en stressbestendigheid zijn belangrijk in het horecavak

Het gaat erom dat je gasten het naar hun zin hebben