Een korte kennismaking

Het ROC Kop van Noord-Holland verzorgt beroepsonderwijs en cursussen en trainingen voor bedrijven en particulieren in het noordelijke gedeelte van de provincie Noord-Holland. Met bijna 400 medewerkers verzorgen wij ieder jaar onderwijs voor zo’n 5.000 leerlingen en cursisten.

Alles om jou te laten slagen!

Vaak wordt gedacht dat alle ROC's één zijn. Dat is niet zo. Het onderwijsaanbod verschilt, maar zeker ook de grootte en cultuur.

Professioneel
Wij bieden onderwijs van hoge kwaliteit, uitgevoerd door betrokken professionals, gericht op de professionals van de toekomst.

Betrouwbaar
Het ROC (Regionaal Opleidingen Centrum) Kop van Noord-Holland is een betrouwbaar adres voor beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en (bedrijfs-)cursussen.

Persoonlijk en respectvol
Een persoonlijke aanpak is daarbij het uitgangspunt. Leerlingen zijn bij ons geen nummer, maar mensen met talenten en mogelijkheden. Het onderwijs wordt verzorgd door vaste teams, ieder met een eigen plek binnen onze locaties in Den Helder en Schagen. De docenten kennen de leerlingen en andersom. Dankzij de kleinschalige opzet gaat dit vanzelf. Door een respectvolle omgang met elkaar creëer je vertrouwen, wat bijdraagt aan een goed onderwijsklimaat.