Nieuws

14-03-2017 Horecaleerlingen in actie tijdens Texelse beurs
Volgende week dinsdag, 21 maart, zullen leerlingen van het ROC Kop van Noord-Holland voor de 14e keer hun gardes kruisen tijdens de Texelse Horeca- en Recreatiebeurs.

Vier teams van twee leerlingen tonen hun 'skills' aan elkaar en aan de bezoekers en maken met een beperkt aantal ingrediënten amuses, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts klaar. De teams bestaan uit tweede- en derdejaars leerlingen van de opleiding ‘zelfstandig werkend kok niveau 3’.

Team 1
Teun Bennit (werkzaam bij Havanna, Schagen) en Patrick Rijneveld (werkzaam bij Leuk, Schagen) doen mee om een nieuwe ervaring op te doen en hopen een goede indruk achter te laten. 
Team 2
Rob Maurits en Jill Balder (beide werkzaam bij Grand café Merlet, Schoorl) willen graag hun niveau vergelijken met de andere deelnemers en een leuke ervaring opdoen. Ze gaan voor de eerste prijs!
Team 3
Max Koomen (werkzaam bij Lucas Rive, Hoorn) en Michael Beth (werkzaam bij Stoom, Den Helder), gaan voor de leuke ervaring en de uitdaging nieuwe dingen leren.
Team 4
Damanja Wijker (Stadscafé Flow, Den Helder) en Mellody Hofman (Jeff, Texel) hebben beiden vorig jaar meegedaan met de Springfair te Julianadorp en hebben daar hun skills op de Green Eggs getoond.

Dat de besten mogen winnen! Meer info over de Horeca en Recreatiebeurs Texel is te vinden op www.horecaenrecreatiebeurstexel.nl.