Als je na het halen van je diploma graag een mbo-opleiding gaat doen, kun je je nog steeds bij ons inschrijven. Wil je toch eerst meer informatie of heb je nog vragen, dan kun je je aanmelden voor onze informatieavond. Ben je gezakt voor je eindexamen en wil je graag je diploma van het voortgezet onderwijs halen op een mbo-school? Dan kun je naar het vavo. Het vavo is ook ideaal als je alleen (deel)certificaten moet halen. Meer informatie over het vavo vind je hier.

Informatieavond 15 juni

Aanmelden is niet meer mogelijk. Wil je advies? Neem dan telefonisch contact op en vraag naar een vavo-adviseur.

Coronamaatregelen – ook telefonisch advies

De informatieavond wordt ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Daarom geldt er een aanmeldplicht via onderstaand formulier. Op die manier kunnen wij mensen inplannen bij de adviseurs en voorlichters en hebben wij zicht op de hoeveelheid mensen in de ruimte. We organiseren deze avond op onze locatie Kievitstraat in Den Helder een uur langer dan andere jaren, zodat iedereen voldoende tijd en ruimte krijgt. We laten per kwartier bezoekers in en uit het gebouw en staan bezoekers uiteraard op 1,5 meter afstand te woord. De zes adviseurs van het vavo zijn verdeeld over twee grote ruimtes en met een lint is er een routing gemaakt waardoor er een duidelijk in- en uitstroom gecreëerd wordt.

Telefonisch advies

Daarnaast kun je ook tussen 22 mei en 15 juni op dinsdag en donderdag tussen 11.00 en 12.00 uur bellen met een vavo-adviseur. Let op, deze adviseur weet alles over het inschrijven bij het vavo, maar niet over de andere opleidingen. Je belt naar het algemene nummer 0223 611 200 en vraagt naar een adviseur over het vavo.