Open avonden – voorlichtingsmomenten

Open avonden

Als je wil weten of wij dé opleiding voor jou in huis hebben, kom dan langs op één van onze open avonden. Op de open avond zijn al onze locaties open en kun je overal komen kijken en vooral in gesprek gaan met docenten en studenten. Op onze open avond in juni zijn alle opleidingen op één locatie tijdens een informatiemarkt. Ook bedrijven die jou na de opleiding misschien wel aannemen, zijn er om je vanalles te vertellen over het vak dat je misschien gaat kiezen. Ook vind je er onze studentenraad, het stagebureau en het loopbaancentrum voor al je vragen over deze specifieke zaken. Neem zeker je ouders of je vrienden mee en bekijk samen goed of wij jou kunnen bieden wat je zoekt!

Informatie over open avond 28 november

Komt u naar onze locatie Sportlaan op donderdag 28 november? Tijdens de open avond is er ook een grote basketbalwedstrijd tegenover de locatie. Daardoor zijn er minder parkeerplaatsen. Om teleurstelling en een boete te voorkomen kunt u verder weg parkeren, lopend of op de fiets komen of met het openbaar vervoer: er is een bushalte Sportlaan. Bekijk uw reis met het OV op www.9292.nl. Benieuwd naar de veiligheidsacademie? De voorlichting over deze opleidingen vindt plaats op onze locatie Hofstraat Schagen!

Data en tijden open avonden

Donderdag 28 november 201918.00 – 21.00 uuralle locaties
Dinsdag 11 februari 202018.00 – 21.00 uuralle locaties

Andere voorlichtingsmomenten

Naast de open avonden heb je ook nog de kans om ons uit te vragen tijdens de leerlingbezoekdagen, de beroepenmarkten en op de Studie Xperience in Alkmaar. Tijdens de leerlingbezoekdagen bezoek je de opleiding en de school van je keuze. Je volgt een echte les en proeft de sfeer van de school. Je kunt een paar opleidingen kiezen om te volgen. Tijdens de beroepenmarkten komt onze school eigenlijk op jouw school langs om je alles te vertellen over de opleidingen. De Studie Xperience is een studie- en beroepskeuze evenement in Alkmaar. Je kunt onze stand daar opzoeken en vergelijken met de andere scholen die daar staan.

Data en tijden andere voorlichtingsmomenten

Beroepenmarkt PCC 15 oktober 2019 Alkmaar
Leerlingbezoekdag 31 oktober 2019n.v.t.
Leerlingbezoekdag1 november 2019n.v.t.
Studie Xperience9 januari 2020Alkmaar
Beroepenmarkt Scholen aan Zee4 juni 2020Den Helder

Decanen

Daarnaast zorgen wij er ook voor dat alle decanen goed op de hoogte zijn van ons aanbod en onze manier van opleiden. We verzorgen voor hen een decanendag (7 november 2019) en nog een voorlichtingsmoment over de Vavo en het MBO+ (9 april 2020). Je kunt dus ook altijd met je vragen bij je decaan terecht!

Decanendag7 november 2019
Voorlichting Vavo/MBO+9 april 2020