Word jij onze nieuwe collega?

Het ROC Kop van Noord-Holland onderscheidt zich door zijn kleinschalige organisatievorm en persoonlijke begeleiding. Studenten zijn voor ons geen nummer, maar mensen met talenten en mogelijkheden. Wij helpen hen graag hun mogelijkheden te ontwikkelen, zodat ze goed zijn voorbereid op hun toekomstige beroep of op een eventuele vervolgopleiding. Spreekt deze aanpak je aan? Reageer op één van de vacatures of laat je gegevens achter op onze vacaturepagina.

profielfoto

Yvonne over Werken bij het ROC Kop van Noord-Holland

De studenten staan centraal: Ik wil hen helpen de eindstreep te halen.

Yvonne van Vuure, instructeur VEVA-maritiem

“Na twintig dienstjaren bij de Marine en vier bij een maritiem bedrijf was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een kennis attendeerde me op de mogelijkheid om als ‘zijinstromer’ aan de slag te gaan als instructeur bij de opleidingen ‘Veiligheid en Vakmanschap’ (veva), die worden uitgevoerd in samenwerking met Defensie.

Je praktische kennis en ervaring neem je natuurlijk met je mee, het pedagogisch/didactische deel kun je leren via de zogenoemde PDG-opleiding. Werken in het onderwijs bevalt me uitstekend en de uitdaging die ik zocht heb ik zeker gevonden. Het is erg leuk om met de veva-studenten te werken en eraan bij te dragen dat ze allemaal de eindstreep halen.

Iedere dag is anders en er is veel dynamiek. Dat is heel prettig voor een ‘doener’ als ik! Bovendien komen de contacten die ik opdeed bij de Marine me goed van pas en kan ik als voorstander van trainend lesgeven mijn werkervaring als leiderschapstrainer uitstekend inzetten.

Deze baan is eigenlijk ‘best of both worlds’.”