Word jij onze nieuwe collega?

Het ROC Kop van Noord-Holland onderscheidt zich door zijn kleinschalige organisatievorm en persoonlijke begeleiding. Studenten zijn voor ons geen nummer, maar mensen met talenten en mogelijkheden. Wij helpen hen graag hun mogelijkheden te ontwikkelen, zodat ze goed zijn voorbereid op hun toekomstige beroep of op een eventuele vervolgopleiding. Spreekt deze aanpak je aan? Reageer op één van de vacatures of laat je gegevens achter op onze vacaturepagina.

profielfoto

Giselle over Werken bij het ROC Kop van Noord-Holland

Ik voel me bij het ROC Kop van Noord-Holland als een vis in het water

Giselle Goedbloed, medewerker studentenadministratie

“Ik startte in 2015 bij het ROC Kop van Noord-Holland als baliemedewerker voor 12 uur in de week, in verband met ziektevervanging. Als snel merkte ik dat ik me hier erg op mijn plek voelde; de werksfeer is gemoedelijk.

Ik wilde niet meer weg! Gelukkig voor mij kwamen er steeds tijdelijke plekken vrij; ik werkte op verschillende onderwijslocaties en afdelingen. Zo leerde ik de organisatie goed kennen, wat me nu weer van pas komt.

Inmiddels werk ik fulltime; op de studentenadministratie en bij het Loopbaancentrum, de afdeling waar studenten terecht kunnen voor advies over hun opleiding en hulp bij problemen.

Ik kan oprecht zeggen dat ik met plezier naar mijn werk ga. Stress voel ik niet, ondanks dat het ook echt heel druk kan zijn. Ik voel me hier gewoon echt als een vis in het water!”