Loopbaanbegeleiding

Binnen het mbo word je opgeleid tot zelfstandig beroepsbeoefenaar. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je alles zelf maar moet uitzoeken. We zijn niet voor niets ‘gewoon een goede school’. Je krijgt bij ons de begeleiding die je van een school mag verwachten.

Vaste docent als coach

Een vaste docent coacht je gedurende je opleiding. En heb je extra hulp of juist uitdaging nodig, dan kan je coach je doorverwijzen naar een studentadviseur van het Loopbaancentrum.

Begeleiding bij stage en beroepspraktijkvorming

Ga je stagelopen en moet je kiezen waar? Wil je tijdens je stage overleggen over de gang van zaken? Via je coach kun je contact zoeken met de stageconsulenten van het stagebureau. Voor extra begeleiding verwijst een studentadviseur van het Loopbaancentrum je door naar een jobcoach.

Meer informatie

Extra ondersteuning

Het loopbaancentrum biedt je extra ondersteuning als je problemen ondervindt, bijvoorbeeld tijdens je stage of in de klas. Hier zijn op vaste dagdelen studentadviseurs te vinden. Studenten en coaches mogen hier binnenlopen, maar een afspraak maken kan ook.

Extra begeleiding

Hulp bij studiekeuze

Je kunt op vaste tijden bellen met onze adviseurs over het maken van een studiekeuze. Voor als je twijfelt, je nog vragen hebt of even met iemand wil bespreken wat je opties zijn.

Bellen voor studiekeuzeadvies