Werken bij

Word jij onze nieuwe collega?

Begeleiding

Binnen het mbo word je opgeleid tot zelfstandig beroepsbeoefenaar. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je alles zelf maar moet uitzoeken. We zijn niet voor niets ‘gewoon een goede school’. Je krijgt bij ons de begeleiding die je van een school mag verwachten.

Extra begeleiding

Bij de studentadviseurs van het Loopbaancentrum kun je terecht voor een extra steuntje in de rug. Samen met jou bekijken ze je hulpvraag en ze verwijzen je door als dat nodig is.

Contact

Heb je nog vragen of wil je over iets in contact komen? Ga dan naar de contactpagina.

Privacybeleid

Een veilige school is prettig voor iedereen. Voor de studenten, de docenten en de andere medewerkers. Ook draagt een veilige school zijn bij aan het terugdringen van vroegtijdig schoolverlaten. Je wilt tenslotte in veiligheid je opleiding afmaken.

Open avonden – voorlichtingsmomenten

Als je wil weten of wij dé opleiding voor jou in huis hebben, kom dan langs op één van onze open avonden.