Ben je zelfstandig, zorg je graag voor mensen, houd je van afwisseling en zoek je dankbaar werk? Kies dan voor de zorg. Er verandert veel in de zorg, maar zorg is altijd nodig. En er is vraag naar goed opgeleid personeel.

Kun je goed naar anderen luisteren, heb je geduld en werk je graag met mensen? Dan is een welzijnsopleiding misschien wel iets voor jou. Het is belangrijk dat je open staat voor iedereen en flexibel bent. Ook moet je stevig in je schoenen staan: in moeilijke situaties moet jij rustig kunnen blijven.

Combi-opleidingen zorg & welzijn

Wil je twee diploma’s halen binnen één opleiding? Dan kun je Begeleider gehandicaptenzorg én Verzorgende IG doen of Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg én Verpleegkundige.

Combi bol en bbl

Je kunt een combinatie van bol en bbl volgen bij de opleiding Pedagogisch werk Integraal kindcentrum. De eerste jaren volg je een bol-opleiding, het laatste een bbl.

Nieuw! Verpleegkundige AMV

In samenwerking met de Koninklijke Marine bieden we vanaf 2020-2021 de opleiding Algemeen militair verpleegkundige (AMV) aan. Na de opleiding tot Onderofficier Algemeen Militair Verpleegkundige bied je de beste medische zorg aan militairen en bij nood aan burgers tijdens inzet in eigen- of buitenland. Je start met de opleiding verpleegkundige bol en volgt deze de eerste 2 jaar. In het 2e jaar mag je solliciteren bij de Koninklijke Marine en kun je als je aangenomen wordt, direct de militaire opleiding bij Defensie volgen. Je bent dan na 2 jaar klaar om bij de Koninklijke Marine te werken. Je hoeft daardoor niet eerst je opleiding verpleegkunde 4 jaar te doen om daarna pas de specifieke opleiding tot algemeen militair verpleegkundige te doen, maar doet dat binnen 4 jaar. Je behaalt je verpleegkundige diploma en certificaten AMV.

Opleidingen

Kies een opleiding die het beste bij je past.

Pedagogisch werk 4

In het kort Binnen deze opleiding kun je, na een basisjaar, kiezen uit de opleidingen Gespecialiseerd pedagogisch medewerker en Onderwijsassistent.Als je begint met een…

Meer informatie