In het kort

Als zelfstandig medewerker leisure & hospitality werk je in de toeristische sector. Meestal op campings, in hotels, op bungalowparken of in de dagrecreatie zoals op attractieparken. Je werkzaamheden zijn heel breed, maar het contact met je klanten staat altijd centraal. Zo ontvang je de vakantiegangers, treed je op als aanspreekpunt voor je gasten, behandel je klachten, verkoop of verhuur je producten of diensten en organiseer je verschillende activiteiten voor je gasten. Denk hierbij aan speurtochten in het bos of lekker knutselen met kinderen. Verder houd je de (financiële) administratie bij en de voorraad bij. Je bent van alle markten thuis en het visitekaartje voor het bedrijf waarvoor je werkt.

Inhoud

De opleiding is praktijkgericht. Je leert het vak vooral door te doen. Je leert klantgericht en klantvriendelijk te werken. Overige vakken onder andere: Frontoffice, Nederlands, Engels en een tweede moderne taal (Duits), rekenen en creatieve vorming. Tijdens je opleiding loop je ieder jaar stage.

Heb je nog vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer M. Bergmans.
Telefonisch bereikbaar op (0223) 611 200.
E-mailen kan natuurlijk ook: mbergmans@rockopnh.nl.

Aanvragen inschrijfformulier

Hieronder vraag je het papieren inschrijfformulier aan. Deze wordt naar je opgestuurd. Download je liever het formulier om zelf te printen en te sturen? Ga dan naar de pagina Inschrijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.