In het kort

Als leidinggevende leisure & hospitality kun je aan de slag bij alle bedrijven die hun geld verdienen in de dag- en verblijfsrecreatie in zowel het binnen- als buitenland. Daarbij kun je denken aan campings, hotels of attractieparken maar ook aan cruiseschepen, evenementenorganisaties of in- en outdoorbedrijven zoals kartbanen of skischolen.

Als leidinggevende Leisure & Hospitality moet je op de juiste manier de gasten ontvangen en bij de activiteiten die de zelfstandig medewerker uitvoert, ben jij aansturend, leidinggevend en motiverend. Je bedenkt de activiteiten en zorgt ervoor dat deze worden uitgevoerd. Je stelt de begrotingen op en bewaakt de budgetten. Je zorgt ook voor de klachtenafhandelingen en de personeelsplanning. Ook het verzorgen van een goed werkoverleg en het leiding geven aan de recreatiemedewerkers valt onder je verantwoordelijkheid.

Inhoud
Naast vakken als entertainment, frontoffice, sport, organisatie en spel & animatie volg je managementvakken en leer je leidinggeven. Je doet veel kennis op over toeristische bestemmingen. Naast alle vakgerichte lessen krijg je ook lessen rekenen, Nederlands en moderne vreemde talen (Engels en Duits). Tijdens je opleiding loop je ieder jaar stage.

Heb je nog vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer M. Bergmans.
Telefonisch bereikbaar op (0223) 611 200.
E-mailen kan natuurlijk ook: mbergmans@rockopnh.nl.

Aanvragen inschrijfformulier

Hieronder vraag je het papieren inschrijfformulier aan. Deze wordt naar je opgestuurd. Download je liever het formulier om zelf te printen en te sturen? Ga dan naar de pagina Inschrijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.