Werken in de ICT, iets voor jou?

Kun jij geordend werken en logisch denken? En ben je nauwkeurig, onderzoekend en een beetje technisch aangelegd? Kom dan eens kijken op onze locatie in Schagen, dé plek om een goede ICT-opleiding te volgen!

Als je aan de slag wilt in de ICT is het ook belangrijk dat je geduldig en behulpzaam bent. Je kunt prima zelfstandig werken, maar ook samenwerken gaat je goed af. ICT vind je overal, in de mediabranche en bij gamebedrijven natuurlijk, maar bijvoorbeeld ook binnen grote winkelconcerns. Je kunt er heel veel verschillende kanten mee op. Of je nu creatief bent, van organiseren houdt of juist geïnteresseerd bent in nieuwe technologie: ICT biedt volop uitdagingen.

Persoonlijke aandacht

De ICT-opleidingen van het ROC Kop van Noord-Holland worden gegeven op onze locatie in Schagen. Een fijne locatie, kleinschalig van opzet, waar iedereen elkaar bij naam kent. Je krijgt persoonlijke aandacht en hoeft nooit lang te zoeken naar iemand die je kan helpen.

Nieuw

Alle ICT-opleidingen zijn vernieuwd en ingrijpend veranderd. Zo is er meer aandacht voor bijvoorbeeld cybersecurity en wordt er sneller en beter ingespeeld op de razendsnelle veranderingen in de ICT-branche. Hierdoor sluit het opleidingsaanbod beter aan op de vragen vanuit het bedrijfsleven én op een eventuele vervolgopleiding op het hbo.

Cisco- en microsoft-certificaten

Uiteraard beschikken we over uitstekende onderwijsfaciliteiten, zoals vier grote praktijklokalen, waar we de mogelijkheden hebben om verschillende technologieën te testen, zoals Cisco, Dell en HP en waar we simulaties kunnen uitvoeren binnen de omgeving van Azure. Er worden gastlessen verzorgd door bedrijven, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de beroepspraktijk. Je kunt tijdens de opleiding(en) Cisco-en/of Microsoft-certificaten behalen. Hiermee onderscheid je jezelf niet alleen van andere studenten, maar heb je straks tijdens je sollicitatie een streepje voor!

Opleidingen

Kies een opleiding die het beste bij je past.