In het kort

Als zelfstandig werkend kok heb je, naast je taak als kok, ook een controlerende en/of leidinggevende taak. Vaak werk je in luxe restaurants, waar hogere eisen worden gesteld op het gebied van kennis van wijnen en wijn-/spijscombinaties.

Inhoud

Kerntaken opleiding Zelfstandig werkend kok en Leidinggevende keuken*:

  • bereiden van gerechten
  • beheren van keukenvoorraden
  • vernieuwen en verbeteren van de dienstverlening in de keuken
  • leidinggeven en het uitvoeren van beheerstaken

* De kerntaken van de opleidingen op niveau 3 en 4 zijn gelijk. De werkprocessen verschillen. Tijdens de opleiding niveau 4 Leidinggevende keuken besteden we uiteraard veel aandacht aan de ontwikkeling van leidinggevende capaciteiten en managementvaardigheden.

Heb je nog vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer P. Buis.
Telefonisch bereikbaar op (0223) 611 200.
E-mailen kan natuurlijk ook: pbuis@rockopnh.nl.