In het kort

Als zelfstandig werkend gastheer/-vrouw heb je, naast je taak als gastheer/-vrouw, ook een controlerende en/of leidinggevende taak. Vaak werk je in luxe restaurants, waar hogere eisen worden gesteld op het gebied van kennis van wijnen en gerechten, advies bij wijn/spijscombinaties, etiquette en service.

Inhoud

Kerntaken opleiding Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw en Leidinggevende bediening*:

  • Serveren en bereiden van dranken en gerechten
  • Beheren en bestellen van voorraden
  • Voorstellen doen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • Leidinggeven en beheerstaken uitvoeren

De kerntaken van de opleidingen op niveau 3 en 4 zijn gelijk. De werkprocessen verschillen. Tijdens de opleiding niveau 4 Leidinggevende bediening besteden we uiteraard veel aandacht aan de ontwikkeling van leidinggevende capaciteiten en managementvaardigheden.

Heb je nog vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer P. Buis.
Telefonisch bereikbaar op (0223) 611 200.
E-mailen kan natuurlijk ook: pbuis@rockopnh.nl.