In het kort

Als leidinggevende bediening geef je leiding aan een team van gastheren en gastvrouwen en ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die in het restaurant worden uitgevoerd. Je bent het eerste aanspreekpunt voor gasten en personeel. Samen met je team zorg je ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Je bent verantwoordelijk voor je afdeling en schakel tussen werkvloer en management. In overleg met de leidinggevende keuken stel je de menukaart op. Daarnaast maak je de personeelsplanning, de afdelingsplannen en de rapportages aan het management. Je bewaakt de procedures en zorg je ervoor dat alle werkzaamheden volgens de regels goed worden uitgevoerd.

Inhoud

Kerntaken opleiding Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw en Leidinggevende bediening*:

  • Serveren en bereiden van dranken en gerechten
  • Beheren en bestellen van voorraden
  • Voorstellen doen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • Leidinggeven en beheerstaken uitvoeren

De kerntaken van de opleidingen op niveau 3 en 4 zijn gelijk. De werkprocessen verschillen. Tijdens de opleiding niveau 4 Leidinggevende bediening besteden we uiteraard veel aandacht aan de ontwikkeling van leidinggevende capaciteiten en managementvaardigheden.

Heb je nog vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer P. Buis.
Telefonisch bereikbaar op (0223) 611 200.
E-mailen kan natuurlijk ook: pbuis@rockopnh.nl.