In het kort

Het koksvak is een vak waarin je nooit uitgeleerd raakt. Je gebruikt je vakkennis creatief voor steeds wisselende gerechten, waarvoor je goed op de hoogte moet zijn van de producten die je gebruikt, de juiste bereidingswijze en het samenstellen van menu’s.

Inhoud
De opleiding Kok bestaat uit de volgende kerntaken:

  • bereiden van gerechten
  • beheren van keukenvoorraden

Leerlingrestaurant Starters
Kies je voor de bol-variant, dan krijg je praktijkles in ons eigen leerlingrestaurant, dat iedere donderdag tijdens de lunch geopend is voor publiek. Ook op school leer je het vak dus in de praktijk! Klik hier voor meer informatie.

Heb je nog vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer P. Buis.
Telefonisch bereikbaar op (0223) 611 200.
E-mailen kan natuurlijk ook: pbuis@rockopnh.nl.

Aanvragen inschrijfformulier

Hieronder vraag je het papieren inschrijfformulier aan. Deze wordt naar je opgestuurd. Download je liever het formulier om zelf te printen en te sturen? Ga dan naar de pagina Inschrijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.