In het kort

Ben je gastvrij, dienstverlenend en wil je graag breed inzetbaar zijn? De opleiding Servicemedewerker is je misschien dan wel op het lijf geschreven!

Met deze veelzijdige opleiding ben je straks iemand die alle kanten op kunt gaan: van gastheer/gastvrouw tot receptionist of helpende zorg en welzijn. Als servicemedewerker is het van belang dat je vriendelijk bent en het leuk vindt om anderen te helpen. Jij bent het gezicht van de zaak, ziet er daarom altijd verzorgd uit en let daarbij continu op dat klanten tevreden blijven. Van eventuele stress laat je niet gauw wat merken: alles gebeurt met een glimlach.

Bij het ROC Kop van Noord-Holland kom je met deze opleiding in aanraking met alle facetten van het vak. Op onze locatie in Schagen krijg je uiteraard de juiste begeleiding van ervaren docenten die het beste uit jou kunnen halen, zodat jij je uitstekend kunt voorbereiden op jouw toekomst als Servicemedewerker. In welke branche je dan ook uiteindelijk belandt, ben jij van jouw organisatie het vriendelijke gezicht en duizendpoot, die de beste service verleent.

Heb je nog vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer P. Buis.
Telefonisch bereikbaar op (0223) 611 200.
E-mailen kan natuurlijk ook: pbuis@rockopnh.nl