Werk je graag met mensen? Ben je commercieel ingesteld? Vind je het leuk om te verkopen of misschien wel in te kopen? Of zie je een eigen winkel wel zitten? Dan is werken in de handel iets voor jou. Je bent sociaal, zakelijk, stressbestendig en creatief. Je werkt graag met mensen en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Ondernemerschap is niet iets wat je (alleen) in theorie kunt leren, je moet het vooral ook dóen. Leerlingen die een opleiding volgen op niveau 4 starten in het laatste jaar met ondersteuning van het bedrijfsleven en docenten een eigen onderneming, met echte producten en echte klanten. Een enorme uitdaging, maar ook: enorm leerzaam.

Ervaren docenten
Op welk niveau je ook wilt starten met je opleiding Handel en ondernemerschap: bij het ROC Kop van Noord-Holland zit je goed. Op onze locatie in Schagen zijn ruime lokalen en een studieruimte ingericht. Hier zijn iedere dag ervaren docenten aanwezig om je de juiste begeleiding te bieden, zodat je je optimaal kunt voorbereiden op jouw toekomst als verkoper, verkoopspecialist of manager retail.

Opleidingen

Kies een opleiding die het beste bij je past.