Breed basisprogramma

Wij bieden een breed basisprogramma aan waarin we gaan kijken naar jouw kwaliteiten. Samen onderzoeken we binnen 2 opleidingen wat jouw sterke punten zijn. Dit brede basisprogramma is een combinatie van de opleiding retailspecialist en commercieel medewerker niveau 3. In dit basisprogramma krijg je vakken van beide opleidingen aangeboden waarna je je keuze kunt maken en je uitstroom kunt kiezen.

Voordelen breed basisprogramma:

  • Er is een flexibele instroom.
  • Je hoeft nog geen definitieve opleidingskeuze te maken.
  • Je kunt de opleiding versnellen als je dat wilt.

In het kort

Als commercieel medewerker heb je veel contact met klanten om diensten of producten te verkopen. Dat kan face-to-face, telefonisch of schriftelijk zijn. Het is dus belangrijk dat je goed met mensen kunt omgaan en je daarbij professioneel kunt opstellen. Daarnaast is het je taak om nieuwe klanten te werven en opdrachten binnen te halen (‘acquisitie’). Dat is niet altijd gemakkelijk, het is dus belangrijk dat je doorzettingsvermogen hebt.

Inhoud

Vaak werk je aan de hand van verkoopdoelstellingen (‘targets’). Omdat je in deze functie veel verschillende klanten en taken in je pakket hebt, moet je goed kunnen organiseren, plannen en zelfstandig kunnen werken. Je spreekt ten minste Engels óf Duits. Als commercieel medewerker ben je werkzaam op de binnendienst van de verkoopafdeling. Daar ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers/verkopers. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor klanten en leveranciers.

Heb je nog vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer V. van Dortmont.
Telefonisch bereikbaar op (0223) 611 230.
E-mailen kan natuurlijk ook: vvandortmont@rockopnh.nl.