Werk je graag met mensen? Ben je commercieel ingesteld en zie jij snel kansen en mogelijkheden? Vind je het leuk om te verkopen of misschien wel in te kopen? Of zie je een eigen (web)winkel wel zitten? Dan is werken in de handel en commercie iets voor jou. Je bent sociaal, zakelijk, stressbestendig en creatief. Je werkt graag met mensen en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Ervaren docenten

Op welk niveau je ook wilt starten met je opleiding Handel en commercie: bij het ROC Kop van Noord-Holland zit je goed. Op onze locatie in Schagen zijn ruime lokalen en een studieruimte ingericht. Hier zijn iedere dag ervaren docenten met werkervaring in het vakgebied aanwezig om je de juiste begeleiding te bieden.

Breed basisprogramma

De branche handel en commercie kent een breed basisprogramma. Dit houdt in dat je per niveau (2, 3 of 4) start met de lessen van twee opleidingsrichtingen. Op niveau 2 zijn dat retailmedewerker en servicemedewerker, op niveau 3 retailspecialist en commercieel medewerker en op niveau 4 e-commercemanager en retailmanager. Na het brede basisprogramma kies jij één van de twee richtingen waarin je je specialiseert.

Voordelen breed basisprogramma:

  • Er is een flexibele instroom.
  • Je hoeft nog geen definitieve opleidingskeuze te maken.
  • Je kunt de opleiding versnellen als je dat wilt.

Opleidingen

Kies een opleiding die het beste bij je past.