Finance Academy: deze opleiding heeft een breed basisjaar. Je kiest je richting na dit eerste jaar.

In het kort

Het niveau van de opleiding Bank & Insurance via de Finance Academy is mbo+: het werktempo ligt hoger dan bij reguliere mbo-opleidingen op niveau 4, de opleidingen bevatten extra’s en er wordt meer van je gevraagd. Je doet bovendien meer stage-ervaring op en hebt na je opleiding ook externe diploma’s in handen. Dat maakt deze opleiding ook erg geschikt voor havisten.

Wanneer je je aanmeldt voor deze opleidingword je ingeschreven op het hoofddossier: Business services

Je start automatisch in het basisjaar en kiest daarna je specifieke richting. Bijvoorbeeld voor office & management support specialist.

Tijdens de opleiding leer je eerst basisvaardigheden. Daarna maak je een keuze voor een van de profieldelen:

Ben je een stressbestendige duizendpoot die ervoor zorgt dat het management optimaal presteert? Dan is de mbo-opleiding Office & Management Support Specialist echt iets voor jou!

Je hebt inzicht in hoe processen in een bedrijf lopen en vind het leuk om het management te ondersteunen door de juiste informatie te verzamelen. Door het organiseren van allerlei zaken binnen het bedrijf neem je het management werk uit handen. Zij kunnen dit met een gerust hart aan jou overlaten omdat jij de deadlines goed in de gaten houdt.

Je leert:
• managementinformatie leveren
• corporate informatie verzorgen
• financiële zaken afhandelen
• ​interne evenementen organiseren

Heb je nog vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer R. Velthuis.
Telefonisch bereikbaar op (0223) 611 200.
E-mailen kan natuurlijk ook: rvelthuis@rockopnh.nl.