In het kort

Commercieel, klantgericht, creatief en ondernemend. Zomaar een aantal kenmerken die belangrijk zijn voor een E-commercemanager. Heb jij die kwaliteiten in huis? Meld je dan nu aan voor deze opleiding.

Steeds meer bedrijven maken gebruik van E-commerce, maar tot nog toe zijn er te weinig mensen goed geschoold in deze tak van sport. Jij kan daar verschil in maken door jouw creatieve en commerciële talent in te zetten. Daarnaast ben je goed in het leggen en onderhouden van contacten, werk je probleemoplossend en heb je gevoel voor de ‘customer journey’ van klanten. Je bent kort gezegd de duizendpoot in dit nieuwe vakgebied.

Met de opleiding E-commercemanager biedt het ROC Kop van Noord-Holland jou in Den Helder een veelzijdig, boeiend en vernieuwend onderwijsprogramma, waarmee jij op een baan van de toekomst bent voorbereid.

Heb je nog vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met mevrouw E. Luijckx via (0223) 611 200.
E-mailen kan natuurlijk ook: eluijckx@rockopnh.nl

profielfoto

Nick over E-commercemanager

“Net doen of we een bedrijf zijn, is het leukste om te doen”

Nick Schutten, 18 jaar, zit in het derde jaar van de opleiding e-commercemanager. Hij twijfelde nog over een sportieve opleiding maar een bezoek aan de open avond trok hem over de streep voor een economische opleiding. “Ik werd enthousiast van de voorlichting op de open avond. Het verhaal van een docent was heel interessant omdat hij vertelde wat je allemaal kunt gaan doen met de opleiding. Toen was ik om! Ik merkte in het eerste jaar een beetje dat het een nieuwe opleiding is, maar nu allang niet meer. Het leukste vak is de simulatie, waarbij we doen dat we een bedrijf zijn. De taken worden verdeeld en we moeten aan de gang met de website, de marketing en de verkoop. Daarom zoek ik nu ook een stage bij een kleiner bedrijf, ik vind het erg leuk om alles op te starten en in te richten. Voor wie deze opleiding interessant is? Voor ondernemende types die het niet erg vinden om gefocust aan de website te moeten werken!”