Finance Academy: breed basisjaar, je kiest je richting pas na het eerste jaar.

In het kort

Als Consulent Publieke Dienstverlening binnen het openbaar bestuur verzorg je dienstverlening op maat richting bewoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Centraal daarbij staat het luisteren naar de klant/burger. Je hebt voor deze functie een opleiding nodig waarin ook aandacht wordt besteed aan juridische aspecten.

Topklasarrangement
In nauw overleg met gemeentes en andere overheidsorganisaties bieden we de opleiding aan die uitstekend aansluit bij wat zij vragen: de opleiding juridisch administratief dienstverlener op niveau 4 met extra’s trainingen en workshops die in samenwerking met de stagebedrijven worden ontwikkeld en uitgevoerd.

NB. Wanneer je je aanmeldt voor de opleiding Consulent Publieke Dienstverlening word je ingeschreven op het dossier Juridisch-administratief dienstverlener.

Je start automatisch in het basisjaar Economie en Zakelijke Dienstverlening en kunt daardoor eventueel nog gemakkelijk overstappen naar de opleidingen binnen de Finance Academy.

Inhoud

Tijdens de opleiding werk je aan de volgende taken:
• het verstrekken van (juridische) informatie en advies
• het verzorgen van persoonlijk, schriftelijk en digitaal klantcontact
• het verrichten van (juridische) dossierwerkzaamheden
• het verzamelen, behandelen en beheren van (financieel-juridische) aanvragen en opdrachten

GEGARANDEERDE STAGE BIJ OVERHEIDSINSTELLING

De opleiding Consulent Publieke Dienstverlening wordt uitgevoerd op initiatief van, en in nauwe samenwerking met, gemeentes en overheidsinstellingen in Noord-Holland Noord. Hierdoor is niet alleen je stage gegarandeerd, maar profiteer je ook van andere extra’s. Zo verzorgen vertegenwoordigers van deze organisaties regelmatig gastlessen en worden er bedrijfsbezoeken georganiseerd.

Meer bedenktijd nodig?
Zit je nu op het vmbo, volg je een van de profielen Economie en Ondernemem of Product en Dienstverlening en weet je nog niet precies wat je wilt? Dat is bij ons geen enkel punt. Als je je inschrijft voor één van de opleidingen op niveau 3 of 4 binnen het domein Economie en Administratie start je namelijk in een basisjaar. Zo volg je wel een opleiding in jouw richting en op jouw niveau, maar kun je nog verschillende kanten op.

Heb je nog vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer R. Velthuis.
Telefonisch bereikbaar op (0223) 611 200.
E-mailen kan natuurlijk ook: rvelthuis@rockopnh.nl.