Ben je klantgericht, dienstverlenend, commercieel en goed in staat om contact te leggen met verschillende mensen? Of ben je juist nauwkeurig, analytisch en cijfermatig ingesteld? Of misschien wel allebei? In dat geval zou een opleiding uit het domein Economie en administratie heel goed bij jou kunnen passen!

Welke opleiding je ook kiest: je legt een uitstekende basis voor een baan of een vervolgopleiding, omdat je tijdens je opleiding kennis en vaardigheden opdoet die in andere branches ook heel goed van pas komen. Dat je goed met computers overweg moet kunnen, spreekt voor zich.

Begeleiding en hulp
Je kunt rekenen op persoonlijke aandacht en waar nodig krijg je extra begeleiding. Gedurende je opleiding word je begeleid door een coach die je helpt en (met jou) antwoorden zoekt op vragen, zowel op het gebied van studie als loopbaanperspectief.

Basisjaar: meer tijd om te bepalen welk beroep bij je past
Zit je nu op het vmbo, volg je een van de profielen Economie en Ondernemen of Product en Dienstverlening en weet je nog niet precies wat je wilt? Dan zit je bij ons goed. Als je je inschrijft voor één van de opleidingen op niveau 3 of 4 binnen het domein Economie en Administratie start je namelijk in een basisjaar. Zo volg je wel een opleiding in jouw richting en op jouw niveau, maar heb je meer tijd om te bepalen welke richting bij jou past.

Opleidingen

Kies een opleiding die het beste bij je past.