Door de coronacrisis ziet het examenjaar er dit jaar heel anders uit dan de examenkandidaten hadden verwacht. De centrale eindexamens zijn geschrapt en het is een bijzondere tijd voor onze toekomstige studenten. Juist nu kan het daarom heel fijn zijn om gericht met de toekomst bezig te zijn. We hopen immers allemaal dat onze nieuwe studenten in september gewoon met een vervolgopleiding kunnen starten.  

Het ROC Kop van Noord-Holland is inmiddels zo volledig mogelijk online, telefonisch en op afstand aan het werk. De studenten volgen zoveel mogelijk hun lessen en waar stagebedrijven dat toelaten, gaan ook de stages gewoon door. Van onze fysieke locaties zijn er twee dicht, maar er zijn er ook drie open zodat studenten daar, natuurlijk volgens alle richtlijnen qua afstand houden en symptomenvrij zijn, kunnen studeren. 

Studiekeuzeadvies voor iedereen 

Niet alleen het onderwijs houden we zoveel mogelijk gaande, ook de inschrijfbalie en het loopbaancentrum zijn gewoon aan het werk. Toekomstige studenten kunnen zich dus nog steeds gewoon inschrijven. Zij krijgen een snelle, telefonische of online intake en horen dan al gauw of ze in september kunnen starten.  

Ook leerlingen die nog twijfelen, of door de omstandigheden met de examens het even niet meer weten, kunnen contact opnemen met ons loopbaancentrum voor studiekeuzeadvies. Speciaal voor hen zijn onze studieadviseurs tot 25 april iedere dag van 11.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar. Je kunt bij hen terecht met je vragen over een vervolgopleiding of gewoon nog even checken of je de juiste vooropleiding hebt voor de studie van jouw keuze. 

Bellen met de studieadviseur? Je kunt iedere schooldag terecht tussen 11.00 en 12.00 uur via 0223 611 200.

(Tijdens goede vrijdag, de paasdagen en de meivakantie zijn we gesloten.)