Tweedejaars studenten Logistiek Teamleider van het ROC Kop van Noord-Holland hebben een inzamelingsactie opgezet voor de Helderse MS-patiënt Jeroen de Wit. Tijdens de actie kunnen mensen kerstproducten bestellen bij de studenten.

De studenten hebben met Bakkerij Dunselman geregeld dat deze de kerststollen en amandelstaven aanleveren tegen een gereduceerd tarief. De kerstkoekjes worden door de studenten zelf gebakken. Alle goederen, worden door de studenten ‘kerstig’ ingepakt met een bedankbriefje.

Thuisbezorgd

Op donderdag 20 december worden in de middag de bestelde goederen thuis afgeleverd. Bezorging is alleen mogelijk bij adressen in Den Helder, Huisduinen en Julianadorp. Mensen kunnen ook bestelde producten afhalen aan de vestiging van het ROC Kop van Noord-Holland aan de Sportlaan in Den Helder. De leerlingen zitten van 13.00 tot 15.00 uur bij de receptie. Op vrijdag 21 december is er ook nog een mogelijkheid om de te bestelde producten af te halen, van 09.30 tot 12.00 uur. Bestellen kan via deze link.

Uitbehandeld

MS-patiënt Jeroen de Wit is in Nederland uitbehandeld. Na lang zoeken heeft hij een behandeling gevonden in Rusland, die hem weer kwaliteit van leven kan geven. Deze stamceltherapie moet in principe in februari 2019 van start gaan; de kosten ervoor zijn echter hoog: 43.000 euro. In Nederland wordt deze behandeling eventueel pas in 2024 mogelijk. In heel Den Helder zijn momenteel inzamelingsacties om Jeroen weer op de been te helpen. Meer te weten komen over de crowdfundingsactie voor Jeroen de Wit, kan via deze link.