Komend jaar gaan Clusius College en ROC Kop van Noord-Holland fuseren. Vanaf 1 januari 2022 begint deze fusie met een bestuurlijke samenwerking. We zijn dan nog twee aparte scholen met één gezamenlijk bestuur. Vanaf 1 augustus 2022 gaan we verder als één organisatie met een nieuwe gezamenlijke naam en een nieuw logo. De nieuwe naam wordt na de kerstvakantie gepresenteerd.

www.clusiusenrockopnh-samenverder.nl

Vanwege corona zijn de mogelijkheden om de naam ‘groots’ te presenteren helaas beperkt. Er is daarom besloten om de bekendmaking digitaal plaats te laten vinden. Via bovenstaande website tellen we alvast af naar het moment van onthulling en vertellen we meer over de aanstaande fusie.

Nieuwe naam

Onze nieuwe naam en logo zijn ontworpen door een externe partij; Raadhuis Creative Agency (Alkmaar) We hebben hen de opdracht gegeven om een nieuw merk te ontwerpen dat toekomstbestendig is. Daarbij vonden we het belangrijk om input vanuit beide organisaties mee te nemen. In juni is daarom aan medewerkers, leerlingen, studenten en andere stakeholders gevraagd een korte vragenlijst in te vullen. De respons was hoog en met de uitkomsten is Raadhuis vervolgens aan de slag gegaan.

Het resultaat kunt u op 10 januari vanaf 12.30 uur zien in onze scholen en op de website.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een sprankelend 2022!

Met vriendelijke groet,

College van bestuur ROC Kop van Noord-Holland en Clusius College

Helma van der Hoorn en Gerard Oud