Kun jij geordend werken en logisch denken? En ben je nauwkeurig, onderzoekend en een beetje technisch aangelegd? Kom dan eens kijken op onze locatie in Schagen, dé plek om een goede ICT-opleiding te volgen! Als je aan de slag wilt in de ICT is het ook belangrijk dat je geduldig en behulpzaam bent. Je kunt prima zelfstandig werken, maar ook samenwerken gaat je goed af.

ICT vind je overal, in de mediabranche en bij gamebedrijven natuurlijk, maar bijvoorbeeld ook binnen grote winkelconcerns. Je kunt er heel veel verschillende kanten mee op. Of je nu creatief bent, van organiseren houdt of juist geïnteresseerd bent in nieuwe technologie: ICT biedt volop uitdagingen.

Persoonlijke aandacht
De ICT-opleidingen van het ROC Kop van NoordHolland worden gegeven op onze locatie in Schagen. Een fijne locatie, kleinschalig van opzet, waar iedereen elkaar bij naam kent. Je krijgt persoonlijke aandacht en hoeft nooit lang te zoeken naar iemand die je kan helpen.

Cisco- en Microsoft-certificaten
Uiteraard beschikken we over uitstekende onderwijsfaciliteiten, zoals vier grote praktijklokalen, waar we de mogelijkheden hebben om verschillende technologieën te testen, zoals Cisco en HP en waar we simulatie kunnen uitvoeren in een virtuele omgeving. Er worden regelmatig gastlessen verzorgd door bedrijven, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de beroepspraktijk. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om tijdens de opleiding Cisco- en Microsoft-bedrijfscertificaten te behalen. Daarmee heb je straks tijdens je sollicitatie een streepje voor!

Overzicht opleidingen:

Software developer


Domein: ICT

Leerweg: bol

Niveau: 4

Duur: 3 jaar

Expert IT systems and devices


Domein: ICT

Leerweg: bol

Niveau: 4

Duur: 3 jaar

Allround medewerker IT systems and devices


Domein: ICT

Leerweg: bol

Niveau: 3

Duur: 2 jaar

Medewerker ICT support


Domein: ICT

Leerweg: bol

Niveau: 2

Duur: 2 jaar