Uiterlijke verzorging

Niet voor niks kennen we de uitdrukking: ‘'Als je haar maar goed zit’'. Iemand met een mooi gestyled en verzorgd kapsel ziet er niet alleen goed uit, maar voelt zich vaak ook goed. Als kapper lever jij daar een belangrijke bijdrage aan. Natuurlijk moet je daarvoor goed overweg kunnen met de schaar, de föhn, de tondeuse en andere hulpmiddelen die je als kapper gebruikt. Maar je bent ook op de hoogte van de laatste trends op het gebied van (haar) mode en kunt je klanten goed adviseren.

Overzicht opleidingen

Haarverzorging

Je zult je snel thuis voelen op de opleiding Haarverzorging van het ROC Kop van Noord- Holland. Onze docenten zijn afkomstig uit de praktijk en hebben veel praktijkervaring. De opleiding is kleinschalig en onze leerlingen omschrijven de sfeer op school als prettig en persoonlijk. Je wordt op school gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Zo bieden we masterclasses aan en vinden er
wedstrijden plaats zoals de jaarlijkse voorronde van de Skills Heroes waarbij jij kunt laten zien wat je in huis hebt.

Professionele kapsalon
Onze leerlingen hebben een professionele praktijkruimte tot hun beschikking, je kunt hier volop technieken oefenen op modellen die je zelf mee brengt. De ruimte is volledig ingericht als kapsalon en niet van echt te onderscheiden.
Nieuwsgierig? Kom dan eens een kijkje nemen, of bezoek onze open avonden.