Logistiek Teamleider

« Alle Transport, scheepvaart en logistiek opleidingen

Kun jij goed organiseren en weet je van aanpakken? Dan is een afwisselende baan als logistiek teamleider iets voor jou. Je coördineert werkzaamheden met betrekking tot goederenontvangst en -opslag, voorraadinventarisatie en het verzamelen en verzendklaar maken van goederen. Je verdeelt de werkzaamheden onder je medewerkers, maar natuurlijk steek je zelf ook de handen uit de mouwen. Je bent verantwoordelijk voor de planning en een goede teambezetting en motiveert je medewerkers. Ook het gebruik, (periodiek) onderhoud, de aanschaf en vervanging van hulpmiddelen valt onder je verantwoordelijkheid. Met je leidinggevende bespreek je de uitgevoerde werkzaamheden, behaalde resultaten, verbetervoorstellen voor de planning, investeringsbehoeften, gewerkte uren en bijvoorbeeld ziekteverzuim.

Inhoud

Tijdens je opleiding werk je aan een aantal kerntaken:

  • Goederen/producten ontvangen en opslaan
  • Orders verzamelen
  • Goederen/producten verzenden
  • Coördineren van logistieke werkzaamheden
  • Bijdrage leveren aan het optimaliseren van het logistieke proces.
Je bent een doener én een leider. Je hoeft niet in de schijnwerpers te staan, maar wilt wel dat dingen snel en efficiënt gebeuren.

Na je opleiding

Diploma op niveau 3 behaald? Dan kun je aan de slag als Logistiek Teamleider!

 


Mike van der Gulik, leerling Logistiek: "Tijdens de voorlichtingdag wist ik het. Deze opleiding is echt iets voor mij. Het is een brede opleiding waarmee je alle kanten op kunt. Ik woon in Dirkshorn tussen Schagen en Heerhugowaard waardoor ik alle richtingen op kan. Ik ga naar school in Den Helder en loop stage in Alkmaar. Over een paar jaar hoop ik in ieder geval in een groot magazijn te werken. Wellicht in de havenlogisitiek en misschien wel als Logisitiek Teamleider".

 

« Alle Transport, scheepvaart en logistiek opleidingen
Algemene informatie
Domein Transport, scheepvaart en logistiek
Subdomein Logistiek
Crebonummmer 25372
Niveau Niveau 3
Leerweg BOL
Duur 2 jaar
Plaats Den Helder
Toelatingsvoorwaarden

• vmbo-diploma theoretische, gemengde of kaderberoepsgerichte leerweg

 

Kosten

Als je op 1 augustus 2019 18 jaar of ouder bent, moet je lesgeld aan het Rijk betalen. Voor een bol-opleiding is dat in het schooljaar 2019-2020 € 1.168. Je krijgt hierover in september bericht van DUO (Dienst uitvoering Onderwijs). 

Met ingang van schooljaar 2019-2020 is er een nieuwe regeling voor schoolkosten in het mbo. In de nieuwe regeling wordt onderscheid gemaakt tussen de zogenaamde 'basisuitrusting' en onderwijsbenodigdheden voor persoonlijk gebruik. De basisuitrusting betreft alle spullen (inclusief gereedschappen) die je op school gebruikt om je opleiding te volgen en examen te doen. Die basisuitrusting wordt door de school ter beschikking gesteld aan studenten die dat willen (studenten die deze spullen in eigendom willen hebben, kunnen ervoor kiezen deze zelf aan te schaffen).

In het schooljaar 2018-2019 is het nog zo dat binnen een aantal opleidingen deze zaken door de student  zelf verplicht moeten worden aangeschaft. Deze spullen zijn en blijven uiteraard ook eigendom van de student.

De aanschaf van onderwijsbenodigdheden voor persoonlijk gebruik (zoals boeken, softwarelicenties, een laptop, werk- of sportkleding en -schoenen of de kosten van externe examens) is nu en blijft ook in de nieuwe regeling voor rekening van de student.

Aanvullende kosten:
Kostenindicatie leerjaar 1 (vanaf 2018-2019)
Boeken, readers en digitale leermiddelen: € 551,20
Overige benodigdheden: € 483,27
Je dient zelf het volgende aan te schaffen: werkbroek, veiligheidsschoenen. 
Je dient zelf voor de sportlessen aan te schaffen: indoorschoenen, sportshirt en sportbroek.
Kostenindicatie leerjaar 2 (vanaf 2018-2019)
Boeken, readers en digitale leermiddelen: € 0,00
Overige benodigdheden: € 359,95 € 18,95 Kostenindicatie leerjaar 2 (bij doorstroom van niveau 2 naar niveau 3, vanaf 2018-2019)
Boeken, readers en digitale leermiddelen: € 492,30
Overige benodigdheden: € 28,95
Je dient zelf het volgende aan te schaffen: werkbroek, veiligheidsschoenen. 
Je dient zelf voor de sportlessen aan te schaffen: indoorschoenen, sportshirt en sportbroek.

Wel of geen studiefinanciering
Vragen?

Bel met (0223) 611 200 of stuur en e-mail: info@rockopnh.nl.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer M. Oppelaar van het Nautisch College. Telefonisch bereikbaar op (0223) 611 380.
E-mailen kan natuurlijk ook:
zeevaart@rockopnh.nl of moppelaar@rockopnh.nl.

Aanmelden en intake Aanmelden
Opleiding informatie (PDF)
Download
Studiebijsluiter