Toerisme en recreatie

NIEUW! Leisure & Hospitality

‘Leisure’ is het Engelse woord voor vrije tijd, ‘hospitality’ betekent gastvrijheid. En dat is precies waar het in deze bedrijfstak om draait! Jouw enthousiasme, gastvrijheid en organisatietalent zorgen ervoor dat elke dag een feest is voor je gasten. Geen dag is hetzelfde in de wereld van Leisure & Hospitality. Iedere wens die je vervult en elke activiteit die je organiseert is uniek.

Ben jij enthousiast, flexibel, klantvriendelijk en creatief? Draai jij je hand niet om voor het organiseren van activiteiten en kun jij goed samenwerken? Kortom, wil jij er alles voor doen om je gasten een onvergetelijke dag of vakantie te bezorgen? Dan is een opleiding Leisure & hospitality echt iets voor jou. Deze opleiding start in augustus 2018. Meer informatie volgt binnenkort op deze website. Meer weten? Kom op dinsdag 21 november naar onze OPEN AVOND op de locatie Sportlaan in Den Helder.

Let op! Vmbo-leerlingen die deelnemen aan de LEERLINGBEZOEKDAGEN zijn tijdens deze dagen van harte welkom op onze school; we organiseren dan we een speciaal programma. Dus meld je aan, kom kennismaken en ontdek of deze opleiding bij je past!