Login en handleiding EduArte Portaal

Wij vinden het belangrijk dat ouders/verzorgers betrokken zijn bij de opleiding van hun zoon of dochter. Daarom informeren we hen op verschillende manieren, bijvoorbeeld via ouderavonden, 10-minutengesprekken en digitale nieuwsbrieven. Daarnaast bieden we ouders de mogelijkheid om de (resultaat)gegevens van hun zoon of dochter in te zien door in te loggen in EduArte, het programma dat wij gebruiken voor de registratie van leerlinggegevens. 
 
Klik hier om in te loggen op het EduArte portaal
Gebruik de inloggegevens die per brief of e-mail aan u zijn verstrekt.  

Portaal

 • Agenda
  Hier vindt u het rooster van uw zoon/dochter. Klikt u op de afspraak dan ziet u de details van de afspraak. Bladeren in de weken is mogelijk en u kunt de weergave naar wens aanpassen.  
 • Presentie
  Hier vindt u een overzicht van de aan- en afwezigheidsregistratie per week.  Met de tabbladen ‘Absentie’ en ‘Presentie’ kunt u de gegevens verder bekijken. Met het loepje kunt u filters toepassen.
   
 1. Ziekmelden zoon/dochter
  Op het tabblad ‘Overzicht’ vindt u (indien uw zoon/dochter onder de 18 jaar is) de knop Absentie toevoegen. Hier kunt u de ziekmelding aanmaken. Wordt uw zoon/dochter weer aanwezig geregistreerd in de les dan wordt automatisch de ziekmelding afgesloten.
   
 2. Verlof aanvragen zoon/dochter
  Op tabblad ‘Verlof’ kunt verlof aanvragen voor uw zoon/dochter. De aanvraag wordt goed- of afgekeurd door de coach van uw zoon en/of dochter. U vindt dit dan terug op het dashboard.
   
 • Studie
  Hier vindt u informatie over de opleiding die uw zoon/dochter volgt en eventueel gevolgd heeft.
   
 • Resultaten 
  Hier kunt u alle behaalde resultaten terugvinden. U kunt kiezen voor de tabbladen: 
 1.  ‘Matrix’ 
  Hier worden de behaalde resultaten in een matrix weergegeven. De meest recente resultaten staan bovenaan.  
 2. 'Overzicht’.
  Hier ziet u de gemiddelde cijfers per vak. Als u klikt op een vak (met of zonder resultaat) worden de onderliggende resultaten en resultaatstructuur weergegeven.    

 Linksonder in het beeld ziet u dit icoontje. Hier kunt u uw accountgegevens en uw persoonsgegevens vinden. 
U heeft de mogelijkheid om uw e-mailadres en telefoonnummer(s) aan te passen. Als er andere gegevens gewijzigd moeten worden, geeft u dit dan door aan onze administratie. Dat kan telefonisch: 0223 611 200 of per e-mail: selfservice@rockopnh.nl

 Met deze knop logt u uit van het ouderportaal.

Bent u uw wachtwoord vergeten dan klikt u bij het inlogscherm op ‘Wachtwoord vergeten?’

Vul in dit scherm uw gebruikersnaam in (dit is meestal uw e-mailadres) en klik op Wachtwoord aanvragen. U krijgt een verificatielink in uw e-mail, daarmee kunt u een nieuw wachtwoord kiezen.

Bent u uw gebruikersnaam vergeten stuur dan een e-mail naar administratie@rockopnh.nl.