Handel en ondernemerschap

Op welk niveau je ook wilt starten met je opleiding Handel en ondernemerschap: bij het ROC Kop van Noord-Holland zit je goed. Op onze locatie in Schagen zijn ruime lokalen en een studieruimte ingericht. Hier zijn iedere dag ervaren docenten aanwezig om je de juiste begeleiding te bieden, zodat je je optimaal kunt voorbereiden op jouw toekomst als verkoper, verkoopspecialist of manager retail.

EIGEN ONDERNEMING
Ondernemerschap is niet iets wat je (alleen) in theorie kunt leren, je moet het vooral ook doen. Leerlingen die een opleiding volgen op niveau 4 starten in het laatste jaar met ondersteuning van het bedrijfsleven en docenten een eigen onderneming, met echte producten en echte klanten. Een enorme uitdaging, maar ook: enorm leerzaam.

EXTRA'S
Steeds meer bedrijven vragen om mensen met een diploma niveau 4 die iets extra's te bieden hebben. Onze opleiding Manager retail sluit uitstekend aan bij deze vraag. In de eerste plaats omdat er extra's in de opleiding zitten en ten tweede omdat je de keuze hebt om zelf extra's toe te voegen. Zo bieden we je tijdens het derde jaar van deze opleiding de mogelijkheid om de opleiding NIMA Basiskennis Marketing te volgen. Ook kun je je al tijdens je opleiding voorbereiden op het starten van een eigen onderneming of op een vervolgopleiding op hbo-niveau.