Kom kennismaken!

Voordat je een vervolgopleiding kiest, wil je natuurlijk graag weten met wat voor type school je te maken hebt. Daarom maken we graag kennis met je! Onze open avonden zijn online, maar je kunt je ook aanmelden voor een fysieke rondleiding bij de opleiding van jouw keuze. Dan kun je zelfs nadat je je hebt ingeschreven, nog éven komen kijken op onze school. Of bekijk de filmpjes, presentaties en meer!

Online open avond 20 april 19.00 uur

Op 20 april kun je om 19.00 uur online ál je vragen stellen! Klik op één van de afdelingen hieronder en dan op de knop ‘online presentatie’ om de online open avond bij te wonen. Live! Wil je daarnaast ook nog graag even komen kijken op school? Meld je dan aan voor een rondleiding. Direct inschrijven voor de opleiding, dat kan natuurlijk ook. Hou wel je DigiD bij de hand.

Welzijn

Ben je zelfstandig, zorg je graag voor mensen, houd je van afwisseling en zoek je dankbaar werk? Kies dan voor welzijn of zorg.

Bekijk activiteiten

Veva

Militairen worden wereldwijd ingezet, bijvoorbeeld bij bondgenootschappelijke verdediging, crisisbeheersingsoperaties en rampenbestrijding.

Bekijk activiteiten

Veiligheidsacademie

Wil je later aan de slag bij de politie, een bijzondere opsporingsdienst, handhaving of Stadstoezicht, of als beveiliger bij een particuliere beveiligingsorganisatie? Dan is de Veiligheidsacademie de juiste keuze voor jou.

Bekijk activiteiten

Haarverzorging

Ben jij sociaal, flexibel en creatief? En vind je het leuk om jezelf en andere mensen te stylen en verzorgen? Dan zou de opleiding (Allround) kapper iets voor je kunnen zijn.

Bekijk activiteiten

Techniek

Een keuze voor een technische beroepsopleiding is een in alle opzichten verstandige keuze. Maar Techniek is meer dan alleen verstandig; techniek is heel veelzijdig en ook gewoon leuk!

Bekijk activiteiten

Maritiem

Wil jij iets van de wereld zien en heeft de zee je altijd al getrokken? En wil jij straks een uitdagende baan met een bijpassend (hoog) salaris en goede verlofregeling? Kies dan voor een maritieme opleiding.

Bekijk activiteiten

Zorg

Ben je zelfstandig, zorg je graag voor mensen, houd je van afwisseling en zoek je dankbaar werk? Kies dan voor de zorg. Er verandert veel in de zorg, maar zorg is altijd nodig. En er is vraag naar goed opgeleid personeel.

Bekijk activiteiten

Horeca

Horecamensen werken hard om het gasten naar hun zin te maken. Elke dag weer. Dat vraagt om kennis, discipline, een professionele houding en stressbestendigheid. Als je daarover beschikt, kun je het ver schoppen in de horecawereld.

Bekijk activiteiten

Vavo

Wij helpen jou om alsnog je diploma of certificaten te halen. Ook kun je bij ons je profiel verbreden of je voorbereiden op een vervolgopleiding.

Bekijk activiteiten

Logistiek

Vind je dat een uitdaging? Zorgen dat het juiste product in de juiste hoeveelheid op de juiste tijd en de juiste plaats aanwezig is? Dan zit je goed bij onze logistieke opleidingen.

Bekijk activiteiten

Bouw (timmeren)

Werk je graag zelfstandig, beschik je over ruimtelijk inzicht, ben je een aanpakker, in een goede lichamelijke conditie en vind je het geen probleem om vroeg op te staan? Dan is de opleiding (Allround) Timmerman wellicht iets voor jou.

Bekijk activiteiten

ICT

Kun jij geordend werken en logisch denken? En ben je nauwkeurig, onderzoekend en een beetje technisch aangelegd? Kom dan eens kijken op onze locatie in Schagen, dé plek om een goede ICT-opleiding te volgen!

Bekijk activiteiten

Autotechniek

Heb je technisch inzicht, ben je geïnteresseerd in auto’s en voertuigen, kun je logisch denken en werk je nauwkeurig? Kom dan eens langs in onze garage!

Bekijk activiteiten

Aanvragen mondkapje

  • Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van het mondkapje.