Als erkende opleidingsschool bieden wij studenten van de verschillende lerarenopleidingen graag een stageplaats aan. Of je nu in je eerste jaar van de opleiding zit of het vierde jaar: iedereen is welkom. Persoonlijke en professionele begeleiding vinden wij belangrijk en daarom wordt iedere stagiair bij ons begeleid door een getrainde werkplekbegeleider. Daarnaast organiseren we gedurende jouw docentenstage diverse interessante themabijeenkomsten en intervisies om jouw kennis nog meer verdieping te geven.

Op de website www.stappeninhetonderwijs.nl vind je veel informatie over hoe je de overstap naar het onderwijs kunt maken.

Erkende opleidingsschool

Onze school is een erkende opleidingsschool én aangesloten bij het samenwerkingsverband van de Regionale Opleidingsschool West-Friesland (ROWF). Dit is een samenwerkingsverband van verschillende lerarenopleidingen en Voortgezet Onderwijsscholen en ROC’s in Noord-Holland. Doordat we hierbij zijn aangesloten kun je na je stage bij ons eenvoudig doorstromen naar een stageplaats bij een school binnen dit samenwerkingsverband. Op de website van de ROWF vind je een actueel overzicht van de beschikbare stageplaatsen.

Geen docentenopleiding wel snuffelstage

Staat jouw vakgebied er niet bij, twijfel jij nog over het docentschap en wil je gewoon een dag meelopen of ben je geïnteresseerd in een snuffelstage omdat je misschien een lerarenopleiding wilt gaan volgen? Dan nodigen we je evengoed uit om te reageren via onderstaand contactformulier. Wij zijn namelijk altijd geïnteresseerd in enthousiaste toekomstige docenten en wellicht kunnen we alsnog een stageplaats voor jou beschikbaar stellen of je een dag laten meelopen op een afdeling.

Met wie heb je te maken?

De schoolopleider is samen met de lerarenopleiding verantwoordelijk voor de continuïteit en de kwaliteit van de begeleiding. De werkplekbegeleider is je dagelijkse aanspreekpunt. De instituutsopleider vertegenwoordigt de lerarenopleiding in de opleidingsschool.

Informatie stagemogelijkheden aanvragen

Wil je meer informatie over stage lopen bij het ROC? Vul dan dit formulier in.
  • Dit nummer wordt niet gebruikt voor andere doeleinden dan contact over een eventuele stageplaats.
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.