Word jij onze nieuwe collega?

Het ROC Kop van Noord-Holland onderscheidt zich door zijn kleinschalige organisatievorm en persoonlijke begeleiding. Studenten zijn voor ons geen nummer, maar mensen met talenten en mogelijkheden. Wij helpen hen graag hun mogelijkheden te ontwikkelen, zodat ze goed zijn voorbereid op hun toekomstige beroep of op een eventuele vervolgopleiding. Spreekt deze aanpak je aan? Reageer op één van de vacatures of laat je gegevens achter op onze vacaturepagina.

Het sollicitatieproces van het ROC Kop van Noord-Holland

De vacatures vind je op werkenbij.rockopnh.nl. Ben je enthousiast geworden na het lezen van een vacature? Wij ontvangen graag jouw sollicitatie. Hieronder lees je meer over het sollicitatieproces van het ROC Kop van Noord-Holland.

Wij hebben het sollicitatieproces geautomatiseerd. Dat betekent dat je altijd via onze website werkenbij.rockopnh.nl je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar ons verstuurt. Als wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, sturen we je vervolgens een e-mail waarin we je vragen een persoonlijke pagina aan te maken op het sollicitatieportaal van het ROC Kop van Noord-Holland.

Op deze persoonlijke pagina vind je dan alle informatie met betrekking tot jouw sollicitatie op één plek terug. Bijvoorbeeld of je brief in goede orde is ontvangen, of en wanneer we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek en of we nog aanvullende informatie van je nodig hebben.

Zodra er een bericht voor je klaarstaat ontvang je van ons een e-mail met daarin de link naar het betreffende bericht. Controleer ook je spambox op e-mails van ons. Let op: wij doen niet aan papieren correspondentie. 

Hoe werkt het sollicitatieproces?

Klik op de knop ‘ Solliciteren’  bij de vacature waarop je gaat solliciteren.

Heb je eerder bij het ROC Kop van Noord-Holland gesolliciteerd? Log dan eerst in op het account dat je toen hebt aangemaakt.

Vul je gegevens in en voeg je sollicitatiebrief en CV toe.  

Kies ‘ Aanmaken’  en jouw sollicitatie wordt verstuurd.

Vanaf nu heb jij een persoonlijke pagina op ons sollicitatieportaal. Je ontvangt een bevestigingsmail waarin we je vragen jouw persoonlijke account te bevestigen. Let op: het kan zijn dat deze e-mail in jouw spambox terecht komt.  

Jouw gebruikersnaam is het e-mailadres waarmee je hebt gesolliciteerd. Het wachtwoord kun je altijd opvragen door te kiezen voor de optie ‘wachtwoord opvragen’.

Jouw ingediende sollicitatie wordt door ons beoordeeld. Je wordt na de sluitingsdatum per e-mail geïnformeerd over het vervolg van het sollicitatieproces.

Gefeliciteerd! Je bent aangenomen en dan?

We ontvangen graag meer informatie van je. We vragen je per e-mail om je gegevens aan te vullen in jouw digitale dossier. Neem je identiteitsbewijs (géén rijbewijs) en originele diploma’s/certificaten mee naar je arbeidsvoorwaardengesprek.

Als je bij ons gaat werken ben je wettelijk verplicht een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG) in te leveren. Uit deze VOG blijkt dat jij in jouw verleden geen strafbare feiten hebt gepleegd. Wij zetten het aanvraagproces in werking. Vervolgens ontvang jij een e-mail van Justis om de VOG aan te vragen. Wij ontvangen graag het originele papieren document. Eenmaal in dienst kun je de kosten van de VOG declareren.

profielfoto

Max over Werken bij

Werken met mbo-studenten houdt me jong en scherp.

Max Vanenburg, eerste conciërge

“Als eerste conciërge op de locatie Sportlaan, waar naast de opleidingen Leisure, Sport, Toezicht en Veiligheid ook de opleidingen van het Nautisch College (Handelsvaart, Visserij en Logistiek) gehuisvest zijn, is het soms best een uitdaging om de regels te handhaven.

Je hebt te maken met zeshonderd jongeren met verschillende karakters. Dat is prachtig, ik geniet van die ‘reuring’, het houdt me jong en scherp. Het is druk zonder dat het massaal wordt. Je komt elkaar hier tegen en weet wie je collega’s zijn. Je zou het bijna kneuterig kunnen noemen: als er iemand niet is valt dat gelijk op; je hebt echt contact met elkaar.

Ik denk dat het ook wel komt door het gebouw; geen onpersoonlijke nieuwbouw, maar karaktervol. Net als de studenten. Ik hou ervan en ben hier op mijn plek. Oud-collega Peter Penders gaf me de gouden tip: ‘Hoe wij met elkaar omgaan, bepaal je zelf’. En zo is het precies.”