Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig kunt hebben tijdens je studie. Zo vind je meer informatie over hoe je je kunt ziek melden. Maar ook onze onderwijsovereenkomsten, het examenreglement, onze procedure schorsen, onze meldcode huiselijk geweld, de klachtenregeling waarin staat wat je moet doen als je een klacht hebt en de algemene informatiegids zijn hier te vinden. Voor meer informatie over je stage kijk je op de pagina stagebegeleiding.

Ziek melden?

Als je ziek bent, meld je dit ’s morgens voor aanvang van jouw eerste onderwijsactiviteit via het leerlingportaal van EduArte. (Ben je nog geen 18 jaar dan moet de ziekmelding worden gedaan door je ouder/verzorger via het ouderportaal van EduArte.) Ook andere afspraken waarom je afwezig bent, meld je via leerlingportaal EduArte. Als je stage loopt, licht je ook je stageadres in. Je afwezigheidsmelding geldt pas vanaf het moment dat je deze hebt gemeld. Doe dit dus op tijd. Als je weer aan de onderwijsactiviteiten gaat deelnemen, hoef je dit niet te melden. Behalve tijdens je stage of bpv (beroepspraktijkvorming), dan meld je je telefonisch beter bij de balie van je schoollocatie.

Onderwijsovereenkomsten

Met elke deelnemer wordt voor de inschrijving van de opleiding een onderwijsovereenkomst gesloten. In deze overeenkomst staan de algemene rechten en plichten van de student en de school.

Onderwijsovereenkomst mbo 2021 – 2022

Onderwijsovereenkomst Vavo 2021 – 2022

Onderwijsovereenkomst Entree 2021- 2022

Algemene informatiegids
De algemene informatiegids 2021-2022

Studiekosten

Heb je vragen over studiekosten?
Kijk dan voor meer informatie op de pagina Kosten.

profielfoto

Lieke over Huidige studenten

“Ik wil niets liever dan bij de Koninklijke Marine werken.”

Lieke Witte (18 jaar) is positief over haar opleiding tot aankomend onderofficier (aoo) VeVa Maritiem. “Ik wil niets liever dan bij de Koninklijke Marine werken.” Ze kwam op het idee door een docent op de middelbare school. “Als straf moest ik een lunch organiseren. Na die lunch vroeg de docent of de Marine iets voor mij was, want ik had het snel en goed geregeld en goed leiding gegeven.” “Het leek me superleuk om dit avontuur aan te gaan. Ik heb het erg naar mijn zin gehad. Ik ben sowieso liever buiten dan binnen.” Het leukste vindt ze het stage lopen. “Onder leiding van de militairen marsen, met bootjes op pad en aan boord van een schip ieder dienstvak bekijken. Ze nemen je echt mee!” De tip van Lieke: “Stel ál je vragen! Iedereen wil je vragen beantwoorden of even met je zitten om iets uit te zoeken.”