Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig kunt hebben tijdens je studie. Zo vind je meer informatie over hoe je je kunt ziekmelden. Maar ook onze onderwijsovereenkomsten, het examenreglement, onze procedure schorsen, onze meldcode huiselijk geweld, de klachtenregeling waarin staat wat je moet doen als je een klacht hebt en de algemene informatiegids zijn hier te vinden.

Ziekmelden?

Als je ziek bent, meld je dit ’s morgens voor aanvang van jouw eerste onderwijsactiviteit via het leerlingportaal van EduArte. (Ben je nog geen 18 jaar dan moet de ziekmelding worden gedaan door je ouder/verzorger via het ouderportaal van EduArte.) Ook andere afspraken waarom je afwezig bent, meld je via leerlingportaal EduArte. Als je stage loopt, licht je ook je stageadres in. Je afwezigheidsmelding geldt pas vanaf het moment dat je deze hebt gemeld. Doe dit dus op tijd. Als je weer aan de onderwijsactiviteiten gaat deelnemen, hoef je dit niet te melden. Behalve tijdens je stage of bpv (beroepspraktijkvorming), dan meld je je telefonisch beter bij de balie van je schoollocatie.

Onderwijsovereenkomsten

Met elke deelnemer wordt voor de inschrijving van de opleiding een onderwijsovereenkomst gesloten. In deze overeenkomst staan de algemene rechten en plichten van de student en de school.

Onderwijsovereenkomst mbo 2020 – 2021

Onderwijsovereenkomst mbo 2019 – 2020

Onderwijsovereenkomst Vavo

Onderwijsovereenkomst Entree 2019 – 2020

Onderwijsovereenkomst Entree 2020- 2021

profielfoto

Samuel over Huidige studenten

Kies een brede opleiding als je nog niet goed weet wat je wilt

Samuel Onuha is derdejaars student Marketing, communicatie en evenementen. Een brede opleiding die zoals hij zelf zegt een goede keuze is voor mensen die wel weten dat ze ‘iets commercieels’ willen gaan doen, maar nog niet precies weten wat.

Voor Samuel zelf ligt dat inmiddels helemaal anders. “Ik ben een maand of acht geleden een paar webshops begonnen die inmiddels behoorlijk succesvol zijn.

Webshops zijn echt mijn ding en ik wil daar dan ook graag in verder. Zelf doen, zelf fouten maken en vooral ook zelf dingen goed doen. Mijn doel is om van een webshop echt een merk te maken. Wat dat betreft vind ik het jammer dat de opleiding E-commercemanager er een paar jaar geleden nog niet was, anders zou ik daar zeker voor gekozen hebben.”