Horecamensen werken hard om het gasten naar hun gasten naar de zin te maken. Elke dag weer. Dat vraagt om kennis, discipline, een professionele houding en stressbestendigheid. Als je daarover beschikt, kun je het ver schoppen in de horecawereld.

 

De opleidingen van het ROC Kop van Noord-Holland zijn daarvoor een goede basis. Zo onderhouden we goede contacten met gerenommeerde (sterren)restaurants en andere horecagelegenheden in heel Nederland. Dat leidt jaarlijks tot leerzame praktijkervaringsplaatsen en mooie vervolgcarrières.

Goede basis voor een mooie carrière
Onze vakdocenten komen uit de horeca, ze hebben ruime ervaring. Daarnaast hebben ze passie voor het vak, wat je terugziet in de manier waarop ze hun kennis overbrengen, de sprekende praktijkvoorbeelden en het begrip voor jouw ervaringen.

Overzicht opleidingen:

Kok

Leidinggevende keuken


Domein:

Leerweg: bbl

Niveau: 4

Duur: 3 jaar

Zelfstandig werkend kok


Domein:

Leerweg: bbl

Niveau: 3

Duur: 3 jaar

Kok


Domein:

Leerweg: bbl, bol

Niveau: 2

Duur: 2 jaar

Gastheer/-vrouw

Leidinggevende bediening


Domein:

Leerweg: bbl

Niveau: 4

Duur: 3 jaar

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw


Domein:

Leerweg: bbl

Niveau: 3

Duur: 3 jaar

Gastheer/-vrouw


Domein:

Leerweg: bbl, bol

Niveau: 2

Duur: 2 jaar