15 juni 2020 t/m 15 juni 2020
18:00 t/m 21:00
Kievitstraat Den Helder

15 juni

Wil je voordat je je inschrijft nog even iets weten over een mbo-opleiding of wil je graag de mogelijkheden van het vavo weten? Dan ben je welkom op onze informatieavond op 15 juni, op onze locatie Kievitstraat in Den Helder. We organiseren de avond volgens de coronarichtlijnen van het RIVM. Je moet je daarom aanmelden via onderstaand formulier. Hierop kun je aangeven voor welke informatie je komt en of je een adviseur wil spreken. Je krijgt dan per mail een tijdblok tussen 18.00 uur en 21.00 uur toegestuurd. Neem meteen je identiteitsbewijs mee, dan kun je als je wilt meteen inschrijven.

Coronamaatregelen – ook telefonisch advies

De informatieavond wordt ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Daarom geldt er een aanmeldplicht via onderstaand formulier. Op die manier kunnen wij mensen inplannen bij de adviseurs en voorlichters en hebben wij zicht op de hoeveelheid mensen in de ruimte. We organiseren deze avond op onze locatie Kievitstraat in Den Helder een uur langer dan andere jaren, zodat iedereen voldoende tijd en ruimte krijgt. We laten per kwartier bezoekers in en uit het gebouw en staan bezoekers uiteraard op 1,5 meter afstand te woord. De zes adviseurs van het vavo zijn verdeeld over twee grote ruimtes en met een lint is er een routing gemaakt waardoor er een duidelijk in- en uitstroom gecreëerd wordt.

Telefonisch advies

Daarnaast kun je ook van 22 mei tot en met 15 juni op dinsdagen van 11.00 uur tot 12.00 uur en op donderdagen van 11.00 uur tot 12.00 uur bellen met een vavo-adviseur. Let op, deze adviseur weet alles over het inschrijven bij het vavo, maar niet over de andere opleidingen. Je belt naar het algemene nummer 0223 611 200 en vraagt naar een adviseur over het vavo.

Aanmelden verplicht

Meld je aan via het formulier op deze pagina.